Ana Sayfa » , , » Microsoft Office ProPlus 2013 FULL - Türkçe Iso 32 - 64 Bit Ofis 2013

Microsoft Office ProPlus 2013 FULL - Türkçe Iso 32 - 64 Bit Ofis 2013




Microsoft Office ProPlus 2013
Boyut:
[Office 2013: 992.5 Mb]   [Dil Paketi: 214.4 Mb]   [Aktivator: 33.2 Mb]
Platform: Windows Tümü - 32 Bit
Dil: Türkçe
Tarama: Eset Nod32 Antivirus 7 - Temiz


 Office Professional Plus 2013, size uyumluluk üzerinde daha fazla denetim, verilerin çözümlenmesi ve paylaşımına yönelik yeni araçlar ve daha fazla iletişim olanağı sağlayarak birlikte daha da iyi çalışmanıza olanak tanır.
Ayrıca pakete Access, Lync ve InfoPath de eklenmiştir.

    Site posta kutularını kullanarak doğrudan Outlook'un içinden Exchange'de depolanan projeyle ilgili e-postaya ve SharePoint'te depolanan belgelere erişin.
    Outlook İlke İpuçları ve Exchange Veri Kaybı Önleme özelliklerini kullanarak gizli bilgiler içeren e-postanın yanlışlıkla yetkisiz alıcılara gönderilmesini önleyin.
    BT, grup ilkesi aracılığıyla Lync toplantılarının kaydedilmesine etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir ve anlık ileti konuşmaları da dahil olmak üzere, kayıtlı toplantıları SharePoint'te arşivleyebilir.
    Excel'deki Sorgulama özelliğini kullanarak elektronik tablolardaki hataları, gizli bilgileri, bozuk bağlantıları ve tutarsızlıkları tarayın. Elektronik Tablo Karşılaştırma özelliğiyle, elektronik tablodaki değişikliklerin denetim izini görüntüleyin.
Excel'de PowerPivot'u kullanarak çeşitli kaynaklardan gelen büyük miktarlardaki verilerin tümleştirilmesini ve işlenmesini düzenleyin, ayrıca hızlı bilgi çözümlemeleri gerçekleştirin.
Verilerinizde gizlenmiş yeni fikirleri keşfetmek için özet tablo veya özet grafiğin içinde tek tıklatmayla verilerin farklı kesitlerini ve görünümlerini inceleyin.
Tüm kullanıcılar için üst düzeyde etkileşimli bir görselleştirme ve sunu deneyimiyle verilerinizi canlandırmak için, verileri, çizelgeleri ve grafikleri tek bir Power View'da derleyin.

    Lync Toplantısında birden çok katılımcının videosunu aynı anda görün.
    Standartlara dayalı H.264 videosunu kullanarak daha fazla uç noktaya bağlanan.
    OneNote'la düzenli bir not alma deneyiminden yararlanın.
    Daha sonra kolayca kayıttan yürütmek için toplantıları standartlara dayalı bir biçimde kaydedin.








 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..