Ana Sayfa » » Adobe Photoshop CC Katılımsız Full Tek Link İndir

Adobe Photoshop CC Katılımsız Full Tek Link İndir

Photoshop CC Katılımsız Tek Link (Premium Hızda İndirin)
Photoshop CC Katılımsız Tek Link (Premium Hızda İndirin)

Katılımsız Program Nedir?


Katılımsız bir program indirdiğinizde setup dosyasına çift tıklamanız programı kurmanıza yetecektir. Yani programı kurma ile uğraşmanıza gerek kalmıyor , serial crack vs. işlerle uğraşmamanıza olanak sağlıyor. Kurulumu basit olduğundan dolayı katılımsız programları tercih etmelisiniz.

Premium Hızda İndirin

Premium hızda indirin, kast ettiğimiz turbobit,letitbit,uploaded vb. sitelerde bulunan premium üyelikli sistemlerde hız sınırı bulunmaktadır. Bu hız sınırını kaldırmak için ücret gerekmekte ve bu sitelere para dayanmaz. Mediafire gibi bazı download siteleri premium üyelik istemiyor ziyaretçilerine premium hızda indirmeye olanak sağlıyor. Premium hız nedir? sorusuna yanıy olarak ise en kısa şekilde şöyle diyebiliriz: İnternet bağlantı hızınız kaç mbps o hıza göre indirme hızınız artıcaktır.
Ziyaretçilerimiz için premium hızda indirmeye olanak sağlıyan siteleri tercih ediyoruz. Bu programıda hızlı bir şekilde güvenle indirebilirsiniz.


Öne çıkan yeni özelliklere bakın

Photoshop CC’de birçok yenilik var. Ayrıntıları öne çıkarmak için yeni Akıllı Netleştirme özelliğini kullanın. Düşük çözünürlüklü çekimleri büyük ve yüksek çözünürlüklü görüntülere dönüştürün. Daha önce yalnızca Adobe® Photoshop Extended’da sunulan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarının tümüne sahip olun. Ve çok daha fazlasını yapın.

Yeni Akıllı Netleştirme
Her seferinde capcanlı ve net görüntüler sağlayın. Şimdi Akıllı Netleştirme sayesinde doku ve ayrıntıları öne çıkarabilir, parazit ve hale efektlerini temizleyebilir ve istediğiniz görünümü tam olarak ayarlayabilirsiniz. Netleştirme için ihtiyacınız olan her şey bu araçta.

Creative Cloud’un bir parçası

Creative Cloud’un bir parçası olan Photoshop CC ile yaratıcı süreciniz daha sorunsuz, daha pratik ve daha bağlantılı bir hal alacak. Uygulamayı tek uygulama üyeliği seçeneğiyle veya diğer tüm yaratıcı araçları içeren Creative Cloud tam üyelik seçeneğiyle alabilirsiniz.

Rar Sifresi Yoktur

Sunucu 1

Download

Mediafire

369.18MB .rar

İlgili Aramalar: program, Adobe Photoshop CC 14.1.2 Türkçe Full Tek link indir, photoshop cc teklink indir, adobe photoshop,Photoshop CC Katılımsız Tek Link, photoshop indir,Photoshop CC Premium Hız İndir,
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..