Ana Sayfa » » Windows 8.1 Blue AIO 10in1 Türkçe 32 & 64 Bit Final Full İndir

Windows 8.1 Blue AIO 10in1 Türkçe 32 & 64 Bit Final Full İndir

Windows 8.1 Blue Türkçe 32 & 64 Bit AIO 10in1 Final Tek Link İndir
Microsoftun son işletim sistemi windows 8.1 final sürümü yayınlanmıştı.Yayınlandıktan sonra lisanslama sorunlarıda düzeldikten sonra kullanılabilir hale geldi.Paylaştığım çalışma köylü adlı arkadaşımıza aittir.Hiç bir çıkarma olmaksınız orjinal windows 8.1 final sürümüdür. İçinde windows 8.1 e ait tüm sürümler mevcuttur. Dilediğinizi kurabilirsiniz.

Ne kuracağını bilmeyen olursa diye windows 8.1 pro sürümünü tavsiye edebiliriz.İso kalıbı DVD boyutundan büyük olduğu için usb format için uyumludur.Usb format DVD formata göre daha seri ve daha garanti olduğundan tavsite edebilirim. Usb formatı bilmeyenler için hazırladığımız yayınımızı BURADAN inceleyebilirsiniz.

Format bittikten sonraki lisanslama işlemi için en güncel activatorde sitemizde mevcuttur. BURADAN activatorü indirip anlattığımız yöntemi izledikten sonra sorunsuz bir şekilde activasyonuda gerçekleştirebileceksiniz.İso kalıbı full hızda indirmeniz için Yandex Disc ve Google Drive'a upload edilmiştir.Saatlerce beklemeden tek part olarak indirip kullanabilirsiniz.
Windows 8.1 Blue Türkçe 32 & 64 Bit AIO 10in1 Final Tek Link İndir
---Yandex Disc İndir---
Download

Yandex Disc

4.9 GB .iso

---Google Drive İndir---
Download

Google Drive

4.9 GB .iso

İlgili Aramalar:windows 8.1 yandex indir, windows 8.1 pro enterprise indir tek part, iso, google drive tek part iso, Windows 8.1 blue aıo 10in1, windows 8.1 aıo 10in1 tek part indir, yandex, google, sınırsız indir, hızlı indir, tek parça indir, microsoft windows 8.1 aıo blue, windows 8.1 köylü, windows 8.1 hepsi bir arada tek parça indir hızlı
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..