Ana Sayfa » » Tango PC – Görüntülü ve Sesli Konuşma Programı

Tango PC – Görüntülü ve Sesli Konuşma Programı

Tango PC – Görüntülü ve Sesli Konuşma Programı
Sesli ve görüntülü konuşma programları arasında top 10 listesinin ortalarından sıyrılarak 1. liğe yükselmeye çalışan Tango programı ile sesli ve görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz.
Tango programı Üye girişi veya şifre gerektirmiyor. Bunun yerine telefon numarası ve email adresinin girilmesi yeterli. Mevcut Tango kullanıcıları için ise uygulama senkronize olarak mobil sürümdeki rehber bilgilerini PC sürümüne kopyalıyor. Uygulamaya Arkadaşlarınızı davet etmek için ise SMS veya eposta kullanabiliyorsunuz. Uygulamanın standart olarak dev bir iPhone’u andırıyor tabi daha sonra skin değiştirmeniz mümkün
Tango servisleri şu an kullanıcılara ücretsiz sunuluyor ancak firma gelecekte bazı ücretli uygulamaları hayata geçirmeyi planlıyor.
Tango hali hazırda 23 milyon kullanıcıya ulaştı. Her gün 70 000 – 80 000 kişi servise üye oluyor. Akıllı telefon segmentinde yüzde 50 benisenme oranına ulaşan Tango ABD, Asya, Avrupa ve Ortadoğu’da sürekli büyüyor. Yayınlanan Windows uygulaması ile de 1.5 milyar kullanıcı hedefleniyor.

Tango PC – Görüntülü ve Sesli Konuşma Programı

Yapmamiz Gereken Tek Sey Kullandigimiz bir telefon numarasi vermek
cunku programi aktif edebilmek icin bir onay mesaji geliyor ÜCRETSIZ daha sonra kullanmaya baslayabiliyoruz
Download

Server

11.2 MB .exe

İlgili Aramalar:Görüntü Programları, mobil, ses, Tango,Tango PC – Görüntülü ve Sesli Konuşma Programı,full indir,Tango PC full indir
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..