Ana Sayfa » » Photoinstrument 2014 Full Türkçe – Resim Montaj Programı

Photoinstrument 2014 Full Türkçe – Resim Montaj Programı

Photoinstrument 2014 Full Türkçe – Resim Montaj Programı
Photoinstrument profesyonel bir resim montaj yazılımıdır. içerisinde bulunan onlarca araç ve ekipman ile resimleriniz üzerinde birçok düzenlemeyi kolaylıkla yapmanızı sağlıyor. bir diğer deyişle şöyle diyebilirim, mesela photoshop ile birçok kişi yüz ifadesi, göz, saç vs gibi bir kişinin fotosu üzerinde düzenlemelerde bulunabiliyor, işte bunun daha iyi ve pratik çözümü olarak artık Photoinstrument var, ayrıca tamamen profesyonel kullanımı kolay ve türkçe’dir.
Program ile kendi fotoğrafınız üzerinde yüzünüzdeki lekeleri, sivilceleri ve farklı nesneleri yok edebilirsiniz. fotoğrafta çok kilolu çıkmışsanız, yada zaten kiloluysanız kendinizi kolayca zayıflatabilir ve gönül rahatlığı ile yeni fotonuzu facebook v.b yerlerde paylaşabilirsiniz. =)
Program aslında kullanımı kolaydır, yinede eğitim videolarına program üzerinden ulaşabilirsiniz, kırmızı göz giderme, göz renklendirme, yüzdeki çukurları doldurma, yüzdeki kalın objeleri küçültme (burun, kulak vs) resim arkaplan özelleştirme, resim bulanıklaştırma, resim HD odak noktası verme, v.b birçok özellik bulunmaktadır.
Photoinstrument 2014 Full Türkçe – Resim Montaj Programı
Photoinstrument 2014 Full Türkçe – Resim Montaj Programı
Download

Yandex Disk

4.4 MB .rar

İlgili Aramalar:Görüntü Programları, photoinstrument 6.4,Photoinstrument 2014 Full Türkçe indir,Photoinstrument 2014 Full indir,Photoinstrument download,Photoinstrument 2014 indir,resim montaj,resim düzenleme programı
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..