Ana Sayfa » , » Norton 360™ 2014 - FULL + Trial Reset Entegre!

Norton 360™ 2014 - FULL + Trial Reset Entegre!



Norton 360™ 2014
Sizi virüsler, spam, kimlik hırsızlığı ve sosyal medya tehlikelerine karşı aktif olarak korur!


    Insight, 175 milyonu aşkın Norton kullanıcısından gelen geri bildirimi kullanarak hangi dosya ve uygulamaların güvenli, hangilerinin tehlikeli olduğunu belirler.
    Norton Community Watch kapsamlı global tehdit denetimi için neredeyse İnternet üzerindeki tüm dosyaları izler.
    SONAR Davranış Koruması, daha önce karşılaşılmamış tehditlerden sizi korumak için bir dosyanın tehlikeli olduğuna dair işaretleri algılar.
    Spam Engelleme: İstenmeyen, tehlikeli ve dolandırıcılık amaçlı e-postaların posta kutunuza ulaşmamasını sağlar.
    İnternet Koruma Sistemi, en son sosyal ağ dolandırıcılıklarını saptamak için web sitelerindeki ve sosyal ağ sitelerindeki şüpheli bağlantıları ve içeriği tarar.
    İndirme Sicili ve IP Adresi Sicili, Norton kullanıcı topluluğunda düşük güvenilirlik puanına sahip web sitelerinden dosya indirmenizi engeller.
    Canlı 7x24 Tehdit İzleme , gücünü Norton kullanıcıları ağından almaktadır.
    Dolandırıcılık Sezgisi, web sitelerinin güvenilirliğini inceler ve kişisel bilgilerinizi girmenin güvenli olup olmadığını size bildirir.
    Kimlik Avını Önleme Teknolojisi, kişisel bilgilerinizi çalmak için oluşturulmuş dolandırıcılığa yönelik "kimlik avı" sitelerini engeller.
    Identity Safe tüm kullanıcı adlarınızı ve parolalarınızı sizin için hatırlar, güvende tutar ve otomatik olarak girer; böylece kişisel bilgileriniz kaybolmaz ve çalınmaz.
    Ebeveyn Denetimi Norton Family'ye doğrudan erişmenizi sağlayarak çocuklarınızı çevrimiçi tehlikelere karşı korumanıza yardımcı olur.
    Safe Web, iş işten geçmeden önce bir web sitesinin güvenli olmadığını size bildirir.
    Facebook için Safe Web Facebook duvarınızı ve haber akışınızı kimlik hırsızlığı, kötü amaçlı indirmeler ve güvenli olmayan harici sitelere bağlantılar içeren URL'lere karşı tarar.
    Akıllı 2 Yönlü Güvenlik Duvarı güvenli olmadığı belirlenen gelen trafiği engelleyerek yabancıların ev ağınıza erişimini engeller.
    Ağ eşleştirme ve izleme, ev ağınıza bağlı aygıtların tümünü gösterir, böylece kablosuz bağlantınızı kullanan ve/veya sizi gizlice dinleyen davetsiz misafirleri tespit edebilirsiniz.

Otomatik sessiz güncellemeler, yeni ve henüz keşfedilmemiş tehditlerden her zaman bir adım ilerde olmanıza yardımcı olur.

Otomatik ürün indirmeleri ve yüklemeler bilgisayarınızı kullanmadığınız sırada gerçekleştirilir ve korumanızın daima güncel kalmasını sağlar.
    Norton Hızlı Güncellemeler, çalışmanızı veya oyununuzu aksatmadan her 5 ila 15 dakikada bir virüs tanımlarını günceller.
    Insight ve Optimize Edilmiş Dosya Kopyalama, güvenli dosyaları tanımlar ve sadece bilinmeyen dosyaları tarar.
    Yerleşik Zeka kritik öneme sahip olmayan faaliyetleri şarj aletine takılana ve tam ekran modundan çıkana kadar durdurarak pil ömrünü uzatır.
    Norton Management, Norton Anti-Theft, Norton Family, Norton Management ve Identity Safe dahil olmak üzere Norton ürünlerini güncellemek, yenilemek, onarmak veya yüklemek için tüm Norton bulut tabanlı uygulamalarına ve Web özelliklerine tek parola ile kolay erişim sağlar.
    Windows® 8 Uyumluluğu dokunmatik ekran desteği klavye ve fare ortamlarında da aynı oranda kusursuz çalışır







 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..