Ana Sayfa » » Minecraft PC İndir

Minecraft PC İndir

Oyunlar birçok kişi için vazgeçilmez olmayı başarmıştır. Bu nedenle günlük hayatta birçok kişi oyun oynamakta ve kendisini eğlendirmektedir. Minecraft oyunu da size bunu sağlayacaktır. Oyun bildiğiniz diğer tüm oyunlardan çok farklı bir oyundur.
Minecraft oyununa başladığınız zaman dağların, tepelerin, yeşilliklerin, suların ve daha birçok şeyin olduğu harita göreceksiniz. Size bir karakter veriliyor. Sizin yapmanız gereken bu haritada kendinize yaşanacak bir alan yaratmak ve burada istediğinizi yapmak. Oyunda nereyi kazacak ya da neyi kesecek olursanız onun ana maddesinden belli bir miktar alacaksınız. Daha sonra bu malzeme ile kendinize evler, şatolar yapabilir ve şehirler inşa edebilirsiniz.
Minecraft oyununun bildiğiniz diğer tüm oyunlardan oldukça farklı olması size oldukça eğlenceli gelecektir. Bu oyuna başlayan birçok kişi gibi sizde bu oyuna başladığınızda kendinizi alıkoyamayacaksınız. Oyun sizi bağımlı hale getirecektir.
Minecraft oyununun grafikleri diğer oyunların grafiklerine göre çok geri kalmıştır. Zaten oyunu oynamaya başlayan birçok kişi oyun grafiklerini önemsememektedir. Oyunun başında da söylendiği gibi burası bir lego dünyası.
Winrar Parola : www.forumzan.net
Download

Yandex Disk

358 KB .rar

İlgili Aramalar:minecraft indir,minecraft 2014 indir,minecraft pc sürümü indir 2014,full indir,indir
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..