Ana Sayfa » » JetClean PRO 2014 Türkçe İndir – Sistem Bakım Onarım Programı

JetClean PRO 2014 Türkçe İndir – Sistem Bakım Onarım Programı

JetClean PRO 2014 Türkçe İndir – Sistem Bakım Onarım Programı

Bilgisayar bakım onarım programlarının etkisi ve ihtiyaç olma olasılığı hızla büyümekte ve birçok yazılımcı şirketlerde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaları için kendi PC Bakım onarım programlarını üretmekteler, BlueSprig yazılımcılarının hazırlamış olduğu ve Türkçe dahil birçok dili desteklemekte. JetClean programı bilgisayarımızdaki yavaşlamaları, kasmaları ve donmaları kökünden halletmek için ücretsiz işlevler sunmakta. Program ile yüklenen programları tamamen kalıntı bırakmadan kaldırabilir, Bozulmuş windows ayarları nı yapılandırabilir, Başlangıçta açılan gereksiz zaman kaybı yaratan uygulamaları geçiktirebilir veya durdurabilir, kayıt defteri gibi önemli olan regedit girdilerini temizleyebilir ve daha birçok işlevi kolayca yapabilirsiniz.
Tek bir tıklama ile gereksiz dosyaları ve gereksiz kayıt defteri girdileri temizleyerek Sistem performansınızı arttırın


Özel deneyim ve oyunlar için daha fazla güç kaynağı gerekir, JetClean gereksiz işlemci ve Ram yiyen tüm uygulamaları kapatarak odaklanmak istediğiniz programa veya oyuna sistem gücünü verir.

Sistem hataları ve sorunlarını tek bir tıklama ile giderebilir ve sisteminizin daha optimize bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.


Sistem başlangıcında gereksiz programlar da başlar ve sistem yavaş açılmasına sebep olur, bu gibi programları tek tıklama ile durdurabilir ve sistem açılışınızı hızlandırabilirsiniz.


JetClean bilgisayarınızda çok ufak bir yer kaplar ve asla sisteminizi yormaz, ama yaptığı temizlik ve hijyen çok büyüktür.


Gereksiz işlemleri kolayca temizler: Geri Dönüşüm Kutusu dosyaları, Son Belgeler, Geçici dosyalar, Günlük dosyalar, Pano, DNS Önbellek, Hata Raporlama, Hafıza , Atlama Listeleri v.b.

JetClean PRO 2014 Türkçe İndir – Sistem Bakım Onarım Programı
Download

Yandex Disk

4.6 MB .rar

İlgili Aramalar:JetClean PRO 2014 Türkçe İndir,JetClean PRO 2014 Türkçe full indir,JetClean PRO indir,Sistem Bakım Onarım Programı,sistem onarım indir,sistem onarma programı indir
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..