Ana Sayfa » » Google Earth Pro v7 Final Türkçe Full İndir

Google Earth Pro v7 Final Türkçe Full İndir

Google Earth Pro v7 Final Türkçe Full İndir
Google Earth , dünyanın her köşe bucağını bu program ile görmeniz mümkün, dağlar, ovalar, okyanuslar. Tarihi yerleri sadece bir kaç tıklamayla bilgisayarınızın ekranına getirmek isterseniz Google Earth Plus tam bu işin ustası. Gezdiğiniz yerleri kayıt edebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Google Earth sanal bir yerküre üzerinde tüm dünyayı gezmenize, uydu görüntülerini, arazileri, 3D binaları ve diğer pek çok özelliği görüntülemenize olanak sağlar. Google Earth'ün zengin, coğrafi içeriği sayesinde dünyanın daha gerçekçi görüntüsünü izleyip keşfedebilirsiniz. Sevdiğiniz yerlere uçabilir, öğrenmek istediğiniz işletmeleri arayabilir ve hatta yol tariflerinden yararlanarak gezebilirsiniz. Her şey size kalmış!

Google Earth'teki seçenekler sonsuz olsa da, işte size yapabileceklerinizden bazıları:
- Yeryüzünü Keşfedin: Dünyada istediğiniz bir konuma uçun, istediğiniz bir şehirle ve şehrin coğrafi özellikleriyle ilgili bilgiler edinin, yerel işletmeleri bulun ve turlar hazırlayın.
- Gökyüzünü Keşfedin: Olağanüstü güzellikteki gökyüzünü keşfedin ve güneş sistemimiz hakkında bilgiler edinin.
- Okyanuslara Dalın: Deniz yüzeyinin altına dalın ve okyanusun derinliklerini ziyaret edin, gezegenin en derin su altı kanyonlarını keşfedin. Okyanus gözlemleri, iklim değişikliği ve nesilleri tükenme tehdidi altında olan türlerle ilgili bilgiler edinin. Hatta sörf veya dalış yapacak ve balık avlayacak yeni yerler de keşfedebilirsiniz.
- Ayda Yürüyün: Apollo astronotlarını dinleyerek iniş bölgesinde geziye çıkın ve aya iniş yapan uzay gemisinin 3D modellerini görün.
- Marsı Ziyaret Edin: Kırmızı Gezegene gezi düzenleyin ve NASA'nın uzaydaki komşumuzla ilgili yayınladığı son görüntüleri keşfedin.
Sistem Gereksinimleri
Minimum:
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista 7 - 8
CPU: Pentium 3, 500 Mhz
Sistem Belleği (RAM): 256 MB
Sabit Disk: 400 MB boş alan
Ağ Hızı: 128 Kbit/saniye
Grafik Kartı: DirectX9 ve 64 MB VRAM kapasiteli 3D
Ekran: 1024x768, "16-bit Yüksek Renk" - DirectX 9 (Direct X modunda çalıştırmak için)

Önerilen İşletim Sistemi: 
Windows XP, Windows Vista 7 VEYA 8
CPU: Pentium 4 2,4GHz+ veya AMD 2400xp+
Sistem Belleği (RAM): 512 MB
Sabit Disk: 2 GB boş alan
Ağ Hızı: 768 Kbit/saniye
Grafik Kartı: DirectX9 ve 256 MB VRAM kapasiteli 3D
Ekran: 1280x1024, "32-bit Gerçek Renk"
Program içerisinde patch dosyası ile gelmektedir. Pro sürümü olduğu için full yapmanız gerekmektedir.Patch işlemi için aşağıdaki kısa videoyu izleyiniz.
Winrar Parola : www.forumzan.net
Download

Yandex

24.9 MB .rar

İlgili Aramalar:google earth full indir, google earth pro indir full, google earth son, google earth v7, google earth full tek link indir, gps, dünya, gezme, 3d
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..