Ana Sayfa » » Game Booster 2014 Türkçe İndir

Game Booster 2014 Türkçe İndir

Game Booster 2014 Türkçe İndir
PC’de oyun oynamayı sevenler için vazgeçilmez programlardan biri olan “Game Booster” bilgisayarınızı en iyi konuma ayarlayarak, donmadan ve kasmadan oyun oynamanızı sağlar.
Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu program bilgisayarınızı oyun kipi moduna ister otomatik ister manuel olarak ayarlar, son nesil oyunları bile donmadan ve kasmadan oynamanızı sağlar.
PROGRAMI KULLANMAK İÇİN ÜCRETSİZ KAYIT GEREKLİ, KAYIT OLMAYI BECEREMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIMDA BULUNMA GEREĞİ HİSSETTİM.
Programı ilk başlattığımızda aşağıdaki gibi üyelik isteyen bir pencere karşımıza çıkacak, burdan resimde kırmızı kutu içinde belirtildiği gibi “CREATE ACCOUNT” butonuna tıklıyoruz ve karşımıza 2. penceredeki ekran geliyor. Ordan mail adresinizi yazın, (aktivasyon için dogru mail girmeniz gerekli) şifrenizi yazın daha sonra 2. aşamadaki gibi kullanım koşullarını kabul edin ve “CREATE ACOUNT” butonuna tıklayarak ücretsiz kaydınızı yapmış olursunuz, Şimdi mail adresinizi kontrol edin ve üyeliğinizi aktifleştirip programa mevcut bilgilerinizle giriş yapın.+
Game Booster 2014 Türkçe İndir
Download

MediaFire

39 MB .rar

İlgili Aramalar:game, gamebooster, oyun,oyunu donmadan oynama,donmadan oyun oynaya bilme,game booster 2014 Full indir,gamebooster indir
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..