Ana Sayfa » » Driver Genius Pro 12 Final Full İndir

Driver Genius Pro 12 Final Full İndir

Driver Genius Pro 12 Final Full İndir
Driver genius ile bilgisayarınızda bulunmayan driverları 4 farklı sunucu bağlantısı ile indirip kurabilir.Kurulu driverlarınızı en güncel sürümleri ile güncelleyebilirsiniz.Program tüm sisteminizi tarar ve sistem driverlarını tanıyarak güncel sürüm driverlarınızı sunucusunda tarayarak indirmenize olanak sağlar.İndirdiğiniz driverları yedekleme fonksiyonu ilede her defasında indirme yapmanıza gerek kalmayacaktır.Program ayrıca sisteminizdeki eski kullanılmayan driverları otomatik olarak kaldırarak bilgisayarınız üzerindeki yükü gözle görülür derecede hafifletir.

Lisanslama : Programı kurduktan sonra tamamen kapatın. rar içindeki crack klasöründe bulunan dosyaları programın kurulu olduğu C:/ dizinindeki klasöre yapıştırın.Gelen uyarıda kopyala değiştir seçeneğiniz seçin ve program full olmuştur.

Programın Özellikleri:
*Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz.
*Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz.
*Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.
*Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.
*Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
*Programın kendi veritabanında 30.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur.
*Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
*Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.
*NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP, fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.
*İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Driver Genius Pro 12 Final Full İndir
Driver Genius Pro 12 Final Full İndir
Driver Genius Pro 12 Final Full İndir
Winrar Parola : www.forumzan.net
Download

Yandex

17.9 MB .rar

İlgili Aramalar:driver genius full tek link indir, driver güncelleme, driver yükleme programı, driver bulma, driver öğrenme, bilgisayar driver indirme, pc driver bulma, driver tanımlama, driverlar indir yükle yedekle kur
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Web Scriptiniz - Script indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..